Vid besök


Förebyggande underhåll FU


Vid ett besök utför vi alltid:


✔ Standardgenomgång punkt för punkt enligt protokoll

✔ Genomgång av maskinens alla utsatta delar

✔ Byte av slitna komponenter efter ök med kund.

✔ Smörjer alla rörliga delar

✔ Kontroll att maskinen funkar som den ska efter genomförd FU


Efter vårt besöket får du som kund ett service-protokoll på allt vi gått igenom, då du kan styrka att regelbunden service och underhåll har genomförts enligt boverkets lagar &regler.


 

Det bästa sättet att undvika produktionsstopp, på grund av maskinkrångel, är att ligga steget före. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra förmånliga avtal för förebyggande underhåll. Vi erbjuder en effektiv service som ser till att er produktion alltid kan gå på högvarv. Som avtalskund bestämmer du själv dina service-intervaller utifrån dina förutsättningar. Avtalet innebär att vi håller reda på din nästkommande service på de maskiner som finns registrerade hos oss. Vi kontaktar dig i god tid och bokar in en service om inget annat är avtalat. Allt för att du ska känna dig trygg och kunna koncentrera dig på din produktion.

Ett planerat stopp för att byta komponenter och gå igenom maskinen grundligt är betydligt bättre än att invänta att ett haveri inträffar på grund av att maskinen saknar underhåll. Vid ett besök av någon av våra FU-tekniker går vi igenom maskinen efter ett väl utarbetat schema, vi byter ut slitna delar efter överenskommelse med kund. När ett FU-arbete är klart ska maskinen kännas så gott som ny.


Fast pris/år eller löpande räkning. Pris för FU-avtal beräknas på maskinfabrikat och maskinmodell och är exkl. förbruknings- och reservdelar. Förebyggande underhåll utförs enligt för maskintypgällande schema 2 gånger/år eller efter 2 000 driftstimmar. Om maskinen inte är ny utförs den första FU efter löpande räkning.

VILL DU VETA MER OM VÅRA SERVICEAVTAL ?

Skicka in en intresseanmälan eller kontakta oss på.

Telefon 031-28 53 25  eller  info@pegab-portar.se

Våra serviceavtal anpassas efter era behov. Vi ser helt enkelt till att finnas på plats när det passar er. Dessutom säkerställer det den viktigaste delen av servicen, nämligen att underhålla produktionen för att undvika att eventuella problem uppstår.